مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت ملکی

سلام. ما در یک ساختمان سه طبقه ساکن هستیم که دوطبقه از این ساختمان پارکینگ سندی دارد ولی طبقه وسط پارکینگ سندی مزاحم دارد. و ما که طبقه سوم هستیم حق عبور از این پارکینگ را داریم. ولی متاسفانه طبقه دوم ماشینش را موقع عبور ما جابجا نمی‌کند و ما مجبوریم هنگام ورود به پارکینگ با دنده عقب وارد شویم که هنگام خروج بتوانیم راحت‌تر برویم.با وجود شکایت های متعدد متاسفانه حق را به ایشان داده اند.می خواستم بدانم این شکایت عنوانش چیست حقوقی است یا کیفری؟....ممنون

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید تحت عنوان مزاحمت طرح شکایت نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
رفع مزاحمت مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید هم شکایت کیفری مزاحمت را مطرح نمایید و هم دادخواست حقوقی مزاحمت را مطرح نمایید