مشاوره حقوقی رایگان - تهمت

سلام خواهر شوهرم و نامزدم که درد وران عقد هستیم بهم تهمت زدن که از ماشین خودمو میخواستم پرت کنم و نامزدم هم میگه بهم چاقو میخواستی بکشی رفتیم ازم شکایت کرده که میخوام طلاق بدم به خاطر تفاهم اخلاقی در حالی که اصلا حرفی بین ما نشده فقط خانوادش منو اذیت میکنن حالا رفتیم حل اختلاف اونجا اصلا از چاقو و ماشین چیزی نگفت چند روز بعد بهش گفتم چرا ابروی منو همه جا بردی ولی در حل اختلاف چیزی نگفتی گفت چون شاهد ندارم نگفتم تو دادگاه هم نخواهم گفت حالا از شما خواهش میکنم کمکم کنید ایا من در دادگاه بگم که بهم تهمت زده خیلی دروغها بهم میگه حتی تو محضر پیش همه گفت پنجم ابتدایی خوندم بعد عقد بهم گفت من بی سوادم حالا من اینارا تو دادگاه بگم ایا ؟ من اصلا طلاق نمیخوام بگیرم ایا شیر بهایی که چهار قلم جنس و 20گرم طلا هست بهم میرسه ؟ 7ماهه نفقه برام چقدر میشه حدودا؟

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. اگر به شما تهمت زده و شاهد دارید می توانید جداگانه طرح دعوی کنید.مهریه و نفقه می توانید مطالبه کنید.میزان نفقه با نظر کارشناس است.