مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

سلام من شاطر نانوایی هستم ویکی خیلی زنگ میزد که بیا پیش ما کار کن تو ساری قرار بود بیمه کنه من هم چند روزی مشغول به کار شدم ولی دستم رفت لای دنده دستگاه یک انگشت سمت چپم قطع شد و آمبولانس آمد من برد بیمارستان ولی صاحب کارم حتی تا پای آمبولانس نیومد و از بیمارستان امام گفتن ما کاری نمی‌تونیم بکنیم خونریزی زیاد و به بیمارستان بوعلی ساری رفتم که خیلی تعریف میکردن حتی اتاق عمل هم رفتم ولی گفتن ما هم نمی‌تونیم کاری بکنیم باید بری تهران من هم دستم خالی و صاحب کارم پولی نداد بعد دو روز به واسطه این اون 6ملیون پول داد ولی با این پول کاری نمیتونم بکنم و دستم سیاه شده و صاحب کارم اصلا اعتنا نمیکنه باید چکار کنم برای شکایت کجا برم با این حال گزارش اورژانس هم هست که از نانوایی و با لباس کار من بردن العان روز به روز داره بدتر میشه و بیمه هم نکرده و بیمه ندارم به کجا مراجعه کنم که کارم بابت شکایت زودترانجام بشه ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
کارفرما تمام دیه شما را باید پرداخت نماید

شما حتما شکایت نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
شكايت نماييد با گزارش بازرس كار
و كارشناس رسمي تعييني درصد قصور و تقصير شما و كارفرما مشخص مي گردد و ديه ميتوانيد به ميزان قصور كارفرما بعد از طي مراحل قضايي دريافت نماييد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود طرح شکایت نمایید احقاق حقوق شما وجود دارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به هیات حل اختلاف کارگری محل خدمت خود سکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تمام دیه باید پرداخت شود
بدوا از طریق سامانه جامع روابط کارگر و کارفرما شکایت خود را ثبت کرده و سپس از طریق اداره کار موضوع را پیگیری نمائید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق اداره کار می توانید اقدام کنید تا در هیئت تشخیص و نهایتاً هیئت حل اختلاف بررسی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید از طریق اداره کار پیگیری کنید و با اثبات رابطه کارگری تمامی حقوق خود را مطالبه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
با استناد به گزارش اورژانس از صاحب کار خود شکایت نمایید . میزان تقصیر توسط کارشناسان رسمی دادگستری مشخص میشود . اگر شخص شما مقصر حادثه باشید دیه تعلق نمیگیرد .

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

با توجه به اینکه حادثه در محل کار بوده است و کارفرما موظف به بیمه کردن نیروهای خود می باشد از طریق اداره هیات کار شکایت خود را علیه کارفرما مطرح کنید.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

با سلام و احترام
کاربر گرامی از طریق اداره کار علیه کارفرما طرح شكايت نماييد با گزارش بازرس كار و كارشناس رسمي تعييني درصد قصور و تقصير شما و كارفرما مشخص مي گردد و ديه ميتوانيد به ميزان قصور كارفرما بعد از طي مراحل قضايي دريافت نماييد.