مشاوره حقوقی رایگان - گواهی نشوز

باسلام، زوجه بیش از 7 ماه است منزل را ترک کرده، حکم الزام به تمکین گرفتم، قطعی شد و اجرائیه صادر شد، چون 2هزار کیلومتر فاصله است، در جلسه اجرای احکام نتوانستم حضور یابم اما لایحه دادم و اعلام مهیا بودن منزل کردم و گفتم زوج آماده است در هر تاریخی که زوجه به دادگاه اعلام می کند بلیط برگشت برایش بگیرم، حتی خودم تامین دلیل مسکن هم گرفته ام ... زوجه گفته تمکین می کنم اما یک ماه است که از تاریخ جلسه اجرای احکام گذشته است ولی برنگشته است و الان پرونده در اجرای احکام زده "مختومه شده است" الان باید چکار کنم؟ چگونه حکم نشوزش را بگیرم؟ لطفا راهنمایی کنید. با سپاس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضوری پيگير ماجرا شوید به اجرای احکام مربوطه رجوع کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
از طریق اجرای احکام موضوع را پیگیری نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اجرای احکام موضوع را پیگیری نمایید.

یک وکیل :

با سلام
حکم عدم تمکین همان اثبات نشوز است پس از تاریخ نشوز نفقه تعلق نخواهد گرفت و امکان طرح دادخواست ازدواج مجدد بدون اجازه همسر اول مهیا است.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

به واحد اجرا اعلام کنید که برای اجرای حکم ایشان را احضار نمایند

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی از طریق اجرای احکام پرونده را پیگیری و مراتب را اعلام نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق دادورز موضوع را پیگیری کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید حضورا به شعبه اجرای احکام مربوطه مراجعه کرده و گواهی نشوز اخذ نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اجرای احکام پیگیری نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

باسلام و نهايت احترام
عدم تمكين برابر نشوز نيست ؛رأی به تنهایی دلیل اثبات نشوز زن نمی‌باشد بلکه زوج باید نسبت به این حکم اجرائیه صادر نماید تا عملاً هم معلوم گردد زوجه تمکین خواهد نمود یا خیر؟ به‬ علاوه اثر این حکم نسبت به آینده است و به گذشته اثری ندارد چنانچه زوجه مدعی عدم پرداخت نفقه در گذشته است می‌تواند از دادگاه مطالبه نمایدو ناشزه محسوب نمي باشد
بنابراين مبادي ضرورت دارد؛ حضوري به دادگاه و اجراي احكام مراجعه نموده و براي اقناع وجدان قاضي و اتقان دادنامه و اتمام حجت با زوجه تكميل روند قضايي و اجرايي گردد
#دكترامين اميني زارع

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست حضورا به شعبه مراجعه نمایید

یک وکیل :

حصورا به اجرای احکام مراجعه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید از دادگاه درخواست اجرای حکم را نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

نیاز به اقدامی نیست داشتن حکم تمکین کفایت میکند و اظهارنامه بدهید