مشاوره حقوقی رایگان - مجازات وکیل متخلف

باسلام
آیا استفاده مجدد وکیل از وکالتنامه ی پرونده مختومه شده در پرونده دیگری بنام همان موکل سابق تخلف است یا خیر ؟
و اگر تخلف هست چه مجازات‌هایی برای وکیل در نظر گرفته شده است ؟
با تشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما شفاف نیست چرا که ورود به پرونده جدید به سود وکیل نیست بلکه به ضرر خودش است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تخلف نیست مگر در ان وکالتنامه نوشته شده باشد برای پرونده فلان

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

وکیل مکلف است در هر پرونده ای قرارداد وکالت الکترونیک و ابطال تمبر مالیاتی نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است با شرایطی آری

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
با اتمام کار قرارداد وکالت باطل شده و کارایی ندارد . و برای اقدام نیاز به قرارداد جدید است .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی خیر تخلف نمی باشد مگر ذکر اعطای وکالت صرفا درخصوص موضوع و پرونده خاصی

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر تمبر مجدد باطل نشده از این بابت مشکساز است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده خیر جرم محسوب نمی شود.
وکیل ممکن است با یک وکالتنامه الکترونیکی چند پرونده اعلام وکالت کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر وکیل مدنی باشد بله اجازه خواهند داشت

ولی اگر وکیل دادگستری باشند بدون تنطیم قرارداد وکالت نامه جدید ، اصلا امکان وکالت در پرونده دیگری را ندارند