مشاوره حقوقی رایگان - اجرای رای کمیسیون عالی پزشکی ماده 134 سپاه

سلام بنده جانباز 20درصد شیمیایی و پای چپم هستم حال برای موج انفجار واعصاب وروان طبق ماده 134 درکمیسیون عالز پزشکی اسیب به گوش وسرو گردن واعصاب وران بعلت موج انفجار دریکی از عملیاتها تایید شده. حال باتوجه دکر ماده 87 برنامه توسعه ششم در تاییدیه کمیسیون .معرفی نامه سپاه به بنیاد شهید برای افزایش درصد جانبازی نمیدهند. وایثار گران سپاه خوزستان میگویند که چون جانبازی دارید وجانباز هستید بهتون تعلق نمیگیره!!!! حال این سئوال پیش می اید که بنده از این ضایعه که مدارک پزشکی ازسال 74 برای گوش ها دارم درصد نگرفته ام وچگونه میتوانم برای احقاق حقم درصد جانبازی ام را افزایش دهم.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

کمیسیون های عالی قطعی هستند و در دیوان هم اگر مطرح شوند دفاع خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اهمیت موضوع نیاز به بررسی مدارک است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق کمیسیون ماده شانزده بنیاد جانبازان موضوع را پیگیری نمایید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
موضوع باید مجدداً در کمیسیون پزشکی مطرح شود . از طریق بنیاد جانبازان پیگیری کنید .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی می بایست با طرح شکایت در دیوان عدالت اداری موضوع را پیگیری نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام از طریق دیوان عدالت اداری قابل پیگیری است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی بهتر است از طریق دیوان عدالت اداری شکایت نمایید

یک وکیل :

با سلام الزام بنیاد را از طریق دادگاه بخواهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق بنیاد جانبازان پیگیری کنید .