مشاوره حقوقی رایگان - حق حبس

با سلام عرض ادب. ایا با پرداخت پیش قسط مهریه میتوان حق حبس را به تمکین تبدیل کنیم. اگه قرار مهریه اش بگیره تمکین نکنه ،، تا اخر عمر نمیشه تسویه کرد با توجه به اینکه تمکین از شرایط ذاتی مطلق عقد نکاح است و به جهت تحکیم بنیاد خانواده. و نفی قاعده حرج برای زوج که تسویه مهریه سال ها طول خواهد کشید و ثابت شدن اعسار زوج و اینکه عرف ما مهریه حال نیست

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در صورتیکه مهریه حال بوده باشد ، با تقسط مهریه نمیتوانید الزام به تمکین نمایید و یا کل مهریه را باید پرداخت نمایید یا تا پایان اقساط صبر کنید و یا با هم توافق نمایید و راضی به تمکینش کنید .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مهریه دین است و چنانچه زن غیر مدخوله باشد از حق حبس برخوردار است

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر نمیشه اعسار مانع حق حبس نیست
شمامی توانید بلحاظ نیاز به تمکین ازدادگاه درخواست اذن ازدواج بازن دیگری رادرخواست کنید