مشاوره حقوقی رایگان - هم خونه و قفل توسط پدر

سلام من چند سالی است با خانومی هم خونه هستم و خونه به نام خانوم هست. حال خانواده این خانوم امدن و این خانوم و بردن کمپ به من هم تهمت زدن شما کردین حال من 26 روزه تو خیابونم چون پدر این خانوم اومده در خونه رو قفل زده و رفته من هر چی میپرسم کجاست نمی گویند با اینکه اثاث منزل و لوازم شخصی من در ان خانست و همسایگان و مدیر ساختمان مرا میشناسند نه خانواده طرف و حال باید چه کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنامه دهید اگر نتیجه نداد دادخواست استرداد لوازم منزل . به هم اه لیست کامل انها را دهبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
متأسفانه کاری نمیشه کرد
بابت لوازم منزل اگر متعلق به شما است می توانید دادخواست بدهید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
اظهارنامه ی استرداد لوازم برای پدر ایشان ارسال نمایید . در صورت عدم نتیجه دادخواست خود را به ثبت برسانید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر بابت وسایل ها می‌تواند اقدام کنید ولی چون زمان‌بر است بهتر مسالمت آمیز حل و فصل شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر آدرسی از ایشان دارید اظهارنامه استرداد لوازم و در غیر اینصورت دادخواست مناسب تنظیم نمایید