مشاوره حقوقی رایگان - جدا شدن از همخانه

من با یک نفر که خانه ای را اجاره کرده بود همخانه شدم و یک قرارداد با ایشان امضا کردم
و با گذشت یک ماه از بنده خواستن منزل رو ترک کنم
با توجه به اینکه بنده تمامی توافق ها انجام دادم و هزینه هایی کردم در خانه
میخواستم بدونم ایشون همچین اجازه ای دارند؟
بنده باید تخلیه کنم؟؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ایا ایشان اجازه داشته که خانه را اجاره بدهد اگر مجوز داشته و بین شما عقد اجاره منعقد شده خیر باید مدت اجاره به پایان برسد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قرارداد شما باید مطالعه گردد تا پاسخ مناسب بتوان داد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ایا ایشان اجازه داشته که خانه را اجاره بدهد اگر مجوز داشته و بین شما عقد اجاره منعقد شده خیر باید مدت اجاره به پایان برسد

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام در صورتیکه در قرارداد مهلت تعیین شده باشد و مطابق قرارداد عمل کرده باشید چنین اختیاری ندارند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر قرارداد دارید خیر ایشان نمیتواند شما را مجبور به تخلیه نماید و

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام طرفین قرارداد ملزم به رعایت تعهدات و مفاد آن می‌باشند لذا چنین الزامی امکان پذیر نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر بسته به مفاد قرارداد امکان بیرون کردن شما نمیباشد مگر شرطی در آن درج شده باشد که بدان عمل نشده باشد