مشاوره حقوقی رایگان - نمیخوام کارمندم را از دست بدم

با سلام و احترام
ما یک موسسه غیرانتفاعی هستیم که کارشناس IT ما استعفای خودش را به صورت کتبی اعلام کرده و حتی رفته خودش یک نیروی جایگزین برای موسسه آورده ولی ما نمیخواهیم با استعفای ایشون موافقت کنیم و میخواهیم به هر قیمتی تا پایان قرار داد ( زمان پایانش آخر سال هست) اون را نگه داریم و نزاریم بره.
چون نیروی جدید مثل قبلی کار نمیکنه.
فقط چند مورد حائز اهمیت هست:
- توی قرارداد فقط نوشتیم در ماه چقدر باید کار کنه و حقوقش چقدر هست ( چیزی تحت عنوان استعفا ننوشتیم)
- کارمند حدود 4 ماه پیش استعفای رسمی داده که حدود 2 ماه همکاری و در موسسه حضور داشته و 2 ماه هم هست که کلا موسسه نیومده و میگه من استعفا دادم و طبق اداره کار یک ماه بعد از استخدام باید بمونم و براتون کار کنم که 2 ماه موندم.
- قرارداد ما اداره کار نیست و هیئت وزیران هست، آیا میتونه با قوانین اداره کار از ما جدا بشه؟
- روی سفته ها نوشته برای حسن انجام کار، آیا میتونیم از این سفته ها استفاده ای بکنیم؟
- با توجه به اینکه قراردادمون تا پایان سال هست ایا ایشون میتونه با آوردن یک نیرو استعفای خودش را انجام بده؟
- برای نیروی جدید وقت زیادی نمیزاره که آموزشش بده

چطوری میتونم از لحاظ قانونی نزاریم نیرو بره یا ازش برای استعفا خسارت بگیریم؟ چون ما به هیچ عنوان استعفای نیرو را قبول نداریم و تا پایان قرارداد باید بمونه.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد