مشاوره حقوقی رایگان - اثبات خیانت از طریق لیست تماسها و مسیج‌ها

من از طریق برنامه مای ایرانسل لیست تماسها و‌مسیج‌های همسرم را دریافت کرده‌ام با توجه به اینکه در این لیست مشخص هست که همسرم با شماره‌ای تا چهار شب تماس و مسیج بصورت مکرر داشته است میتوان این لیست را بعنوان دلیلی بر خیانت به دادگاه ارائه بدهم ایشان این شخص را ابتدا همکار و سپس مشتری معرفی کرده

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دلایل برای اثبات خیانت در امانت باید متقن و محکم باشد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی اما باید اسکرین شات پیامکها را پیوست شکواییه بکنید یا اینکه در روز جلسه به دادگاه ارائه دهید چون دادگاه وظیفه تحقیق در دعاوی خلاف عفت عمومی را نداد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می‌توانید شکایت رابطه نامشروع علیه ایشان طرح نمایید و شماره ها را پیوست کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده دلایل دیگری دارید؟
وفق آن‌چه در سوال آمده است رابطه نامشروع اثبات نمی‌شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانید تحت عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و ادله دیگری هم ارایه دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مقام قضایی براساس متن پیامها و سایر اوضاع و احوال رای میدهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر این دلیل رابطه نامشروع نیست مگر اینکه دلایل دیگری هم داشته باشید