مشاوره حقوقی رایگان - عدم انقضای مهلت مقرر/اعطایی

باسلام وقت نظارت به دلیل عدم انقضای مهلت مقرر/اعطایی تجدید_باتوجه به این وقت نظازت مربوط به خودشعبه هس وبدون حضور طرفین پرونده بعداز استعلام از اداره جات و نظرکارشناسی مورد بررسی قرارمیگیرد خود مفهوم جمله(عدم انقضای مهلت مقرر/اعطایی)چیست؟باتشکر از پاسخگویی وکلای گرامی

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مربوط به خود شعبه است و اگر موردی باشه به شما ابلاغ خواهد شد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی وقت نظارت زودتر از مهلت اعطایی به کارشناس و یا مرجع مزبور منقضی گشته به همین جهت تجدید گشته است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی وقت نظارت از امور مربوط به شعبه است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
احتمالا برای استعلام یک موضوع مهلتی تعیین کرده اند که هنوز جوابش نیامده گاهی نیز یک تیتر بی ربط برای تعیین وقت نظارت درج می کنند

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
زمانی که پاسخ استعلامات انجام شده به شعبه نرسیده و پرونده آماده ی رسیدگی نباشد وقت رسیدگی تجدید میشود .

سیدحسین موسوی

سیدحسین موسوی :

باسلام: بنظر می رسد برای انجام یه امری مانند اظهارنظر کارشناس، مهلتی از سوی دادگاه تعیین شده بود مثلا یک ماه، چون قبل از اتمام مهلت یک ماهه وقت نظارت فرا رسیده بود ناگزیرا دفتر وقت نظارت را تجدید کرده است؛ وقت نظارت یا وقت احتیاطی ارتباطی به اصحاب دعوی ندارد بلکه مربوط به خود دادگاه است.

مینا پاشنا

سرکار خانم مینا پاشنا :

سلام و وقت بخیر،در فرض سوالتون که مطرح نمودید ظاهراً دادگاه برای یکی از طرفین دعوی یا هر دوی آنها مهلتی اعطا نموده که تمام نشده بوده،

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

خیلی توجه نکنید اینا رو‌دفتر میزنه برای توجیه کار

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

باسلام واحترام
کاربر گرامی وقت نظارت زودتر از مهلت اعطایی به کارشناس و یا مرجع مزبور منقضی گشته به همین جهت تجدید گشته است

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام شعبه میتواند به واسطه حجم پرونده ها و نیز رسیدگی های متعدد و به دلایل مختلف وقت نظارت را به صلاحدید خود تجدید نماید . این امر خللی در روند رسیدگی شما ایجاد نخواهد کرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

هنوز مهلت قانونی به اتمام نرسیده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

یعنی اتمام مهلت تعیین شده و تعیین مهلت جدید دیگر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مهلتی در باب امری از جانب دادگاه اعطاء شده بود که تمام نشده است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

وقت نظارت یعنی صبوری شما جهت گرفتن استعلامات مختلف و بررسی پرونده در موعد مناسب