مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سایت اینترنتی

سلام وقت بخیر
بنده پروژه ای رو در سایتی ثبت کردم و این سایت قرار بود پروژه رو بعد از دو هفته بخش اول کار رو تحویل دهد ولی این تحویل بنا به مشکلات سایت مربوطه انجام نگردید و با بهونه های مختلف کش داده شده تا این چند وقت که اعلام گردید که کار آماده هستش و مبلغی رو باید واریز کنم ولی بنده این رو قبول نکردم و اعلام کردم که من بیشتر از مبلغ پیش پرداخت پول واریز کردم و باید ببینم کار رو چطور انجام دادید بعد چند ماه تغییر بدون این که نمونه کار رو ببینم پول دیگه ای واریز نمی کنم. ممنون میشم امکان شکایت وجود دارد یا نه.
مدارم مربوط در واتساپ و فیش واریز که در زیر آن ذکر گردیده است که این هزینه به چه منظوری واریز می گردد.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
بله
مطابق قرارداد و توافق می توانید اقدام کنید