مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت رشوه

با سلام و احترام
به همسرم طی تماسی از دادگاه مفاسد اقتصادی اعلام کردند که در سامانه ثنا ثبت نام کند تا ابلاغیه ای ارسال کنند در ابلاغیه شاکی مشخص نیست و فقط نوشته شده پرداخت رشوه جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت ..و اتهام انتسابی ..شدیدا درگیری ذهنی پیدا کردیم ممکنه شخصی از روی دشمنی این برنامه رو طراحی کرده باشه و گفتند ظرف مدت 10 روز مراجعه کنه والا جلب ...خودم هم رفتم با مدرک همسرم اجازه ندادن داخل بشم گفتند یا خودش یا وکیل اگر خودش بره به چه صورته آیا ممکنه تو بازپرسی نگه دارند

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سلام كاربر گرامي
با وثيقه و مدارك كافي حضور يابند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای اظهارنظر دقیق باید دید که به چه اتهامی همراه با چه دلایلی مورد پیگرد قرار گرفته اند؟!

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
باید خود ایشان حضور پیدا کرده و نسبت به اتهام انتسابی توجیه شود .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام کفیل یا وثیقه آماده و سپس مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر جرم انتسابی رشا است و دادستان و سازمان شاکی شما میباشد
نگران نباشید و شما حضورا همراه با ضامن کارمند به دادسرا مراجعه نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به عنوان مطلع احضار شده باشد لازم نیست ضامن داشته باشد
ولی اگر به عنوان متهم احضار بشه باید ضامن یا وثیقه داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود جای نگرانی نیست برای شما
با تامین متناسب به دادسرا رجوع کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است تقاصای فسخ نمایید زیرا فروش مال غیر بوده اما اگر کیفری مطرح نکنید به پاسخ مطمان تری خواهید رسید . دادخواست فسخ قرارداد دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حضورا همراه با فیش حقوقی مراجعه نمایند