مشاوره حقوقی رایگان - حضور در تجمعات اعتراضی

سلام و خسته نباشید ، من رو فقط به جرم (حضور در تجمعات اغتشاشات) بدون جرم دیگه ای مثل شعار و ... دستگیر و قرار بازداشت موقت برام نوشتن 7 روز در زندان بودم و بعد با وثیقه آزاد شدم انگشت نگاری نشدم و فقط عکس گرفتن 19 سالمه و محصلم سوسابقه قبلی هیچی نداشتم میخواستم بدونم اگر دادگاهی شم چه حکمی واسم صادر میشه

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی به حکم‌صادره دارد.نیاز به بررسی دارد

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام بستگی به اتهامت داره مشخص نیست جرای نقدی،حبس یا براِِئت

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مجازات حسب دسته بندی قانون مجازات فرق می کند مواد 498قانون مجازات تا 618مجازات را بیان داشته ست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده جرمی متوجه شما نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اعمال مجازات ، بستگی به اظهارات و دفاعیات شما خواهد داشت

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر است .کیل بگیرید بدون وکیل تهدیدات و اسیب های بیشتری ممکن است ببینید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
بستگی به محتویات پرونده ی شما دارد .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بستگی به پرونده و اتهامات دادسرا و ادله است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی نوع جرم و مجازات مربوطه شما بستگی به دفاعی که می کنید دارد بهتر است یک لایحه دفاعیه قوی ارائه کنید
در صورت تمایل درخدمت هستم