مشاوره حقوقی رایگان - مهریه یا طلاق

سلام و خسته نباشید
ببخشید من از شوهرم دارم جدا میشم و خودش درخواست طلاق داده بود و پدرشون فوت شدن و من اموال متوفی را توقیف کردم الان ایشون گفتن تمام مهریه رو میدم که اموالشون از توقیف در بیاد ولی گفته طلاق نمیدم
بنظر شما بهترین راه چیه؟ من میخوام ازش حق و حقوقمو بگیرم ولی نمیخوام که طلاقم نده
الان هم بگم توافق کنیم قبول نمیکنه دیگه چون قبلا خواسته بود ولی من قبول نکرده بودم و حالا از سر لج هم نمیخواد طلاق بده و قصدش اذیت من هست
ممنون میشم بهم راهنمایی کنید تا بتونم بهترین تصمیم رو بگیرم
باتشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه ابتدا باید حقوق مالی را مطالبه کنید و...

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام حق طلاق با مرد هستش مگر اینکه شما عسر و حرج خود را در دادگاه اثبات نمایید و دادگاه حکم ب طلاق دهد. ویا اینکه به بذل مهریه توافق بر طلاق نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر از همان اهرم فشار مهریه استفاده کنید تا ایشان را مجبور به طلاق نمایید بخشش مهریه اصلا راه درستی نیست در ضمن ایشان نمی تواند شما را طلاق ندهد و شما در هر صورت با بروز مواردی می توانید درخواست طلاق داشته باشید و مورد موافقت نیز قرار میگیرد پس جای نگرانی نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

توصیه میشود با حربه مالی وی را مجبور به طلاق کنید . ومهریه و دیگر حقوق مالی خود را اجرا بگذارید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
اگر قصد جدایی دارید به ناچار باید از برخی حقوق خود صرف نظر کنید ، سعی کنید با بخشش بخشی از حقوق خود همسرتان را راضی به طلاق نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما ابتدا اموال را توقیف و اجرا نمایید

و سپس دادخواست طلاق را مطرح نمایید
و برای اقامه دادخواست طلاق میتوانید به عسر و حرج و یا شروط 12 گانه مقرر در عقد نامه
استناد نمایید
و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تعهد محضری بگیرید و حق طلاق را نیز بگیرید.