مشاوره حقوقی رایگان - آیا برای دریافت پروانه بهره برداری مالک حتما باید مدرک مالکیت خودش رو به اداره نظام مهندسی بده؟

سلام. برادر شوهرم با وکالت نامه تام بلاعزل از وراث پروانه بهره برداری جوجه گوشتی رو از نام پدر مرحومشان بنام خودش تغییر نام داده منم جهت دریافت سهم الارث همسرم از اون مرغداری بابت مهریه ام اقدام کردم ولی شوهرم ادعا میکنه که به صورت قولنامه ای ملک رو به برادرشون فروختن. شکایت فرار از دین هم به خاطر تاریخ وقوع وکالت نامه که جلوتر از رای تامین خواسته من بوده رد شد. اون ملک هم سند عادی داشت که بنام پدرشوهرم بود. سوالم اینه اگه ادعای همسرم مبنی بر فروش قولنامه ای ملک به برادرش درست باشه آیا برادرشوهرم باید مدرکی از مالکیت جدیدش با اون قولنامه رو جایگزین وکالت نامه تام بکنه و به اداره صادر کننده پروانه بهداشتی یعنی اداره نظام مهندسی بده؟
و برادرشوهرم در حال حاضر هم با اون وکالت نامه که به اداره نظام مهندسی داده، داره به فعالیتش درمورد مرغداری ادامه میده و مدرک قولنامه رو به عنوان مالکیت جدید خودش به اون اداره نداده. چون فقط در این صورت میتونم بفهمم که قولنامه جعلی هست یا نه؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق ارگان مربوطه این امر را حضوراً پیگیری نمائید.