مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

سلام و درود و عرض خسته نباشید. من پدرم هشت مهر فوت کرده خواهرشون هشت ابان ماه عمه من نه فرزند داشته نه همسر با یک ثروت افسانه‌ ای ایا از عمه من به من ارث میرسه یافقط به خواهرو برادراش میرسه ایا راه قانونی هست یا نه ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام به شما ارثی نمی رسد چرا که پدر سما زودتر فوت نموده است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر به شما ارث تعلق
نخواهد گرفت

شرط تحقق ارث وجود وارث در زمان فوت مورث است و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شرط تحقق ارث وجود وارث در زمان فوت مورث است بنابراین پدر شما به علت اینکه زودتر فوت کرده ارث نمی‌برد و طبیعتاً به شما هم ارث نمیرسد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .وراث عمه وراثت طبقه اول شامل پدر ومادرش وهمسر وفرزندانش چنانچه در طبقه اول وراثی نباشد به طبقه دوم شامل برادر وخواهرانش وفرزندان انها .شما چون پدرت زودتر از عمه فوت کرده کلاارثی ندارد وبه شما هم به تبع نمی رسد

فرزانه سحرخیزان

سرکار خانم فرزانه سحرخیزان :

نخیر به شما چیزی نمیرسه چون خواهر برادر هاش در ارث بری بهدشما ارجحیت دارند و درجه بالاتر قرابت هستند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به شما از عمه ارث تعلق نمیگیرد چون عمه بعد از پدر شما فوت کرده

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام خیر صرفا به وراث آنمرحوم میرسد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

فقط به خواهر وبرادران ایشان ارث میرسد

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. الاقرب یمنع الابعد... با وجود خویشان نزدیکتر، ارثیه ای به خویشان دورتر نمی رسد...

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
میزان ثروت چه افسانه‌ای باشد چه ناچیز باشد تفاوتی در افراد ارث‌بر نخواهد داشت. از آنجایی که شما در طبقه سوم ارث قرار دارید و خواهر و برادر عمه شما در طبقه دوم؛ بنابراین افراد مذکور مانع از ارث بردن شما از عمه می‌شوند.

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام چنانچه پدر شما قبل از عمه شما فوت نموده باشد به شما ارث نمی رسد

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

سلام
خیر در صورتیکه ایشان پدر و مادر یا خواهر و برادر داشته باشند شما ارث نخواهید برد.
مؤید باشید.

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

چنانچه عمه شما پدر ومادر وفرزندی یانوه ای نداشته باشدسپس نوبت به اقارب طبقه دوم که شامل خواهر وبرادر وفرزندان آنها میباشد میرسد

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام به شما ارثی نمیرسد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر به شما چیزی به ارث نمی رسد

لاله انجم شعاع

لاله انجم شعاع :

سلام متاسفانه خیر چون پدر شما قبل از فوت ایشان از دنیا رفته بودند و ارث به کسانی تعلق میگیره که در زمان فوت در قید حیات باشند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. به شما ارث نمی رسد. فقط به خواهر و برادری که زنده هستند ارث می برند

یک وکیل :

با سلام شما به تبع پدر در صورتی ارث می بردید که پدر شما بعد از عمه شما فوت کرده بودند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به شماارثی نمی رسد به جهت فوت زودتر پدرتان مگر سایر وراث توافق نمایند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با توجه به اینکه پدر شما قبل از عمه فوت کرده است از عمه سهم الارثی به شما تعلق نمی گیرد...

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
با وجود برادر و خواهر نوبت به خواهرزاده و برادرزاده نمیرسد .