مشاوره حقوقی رایگان - استرداد چک از سوی محکوم له به محکوم علیه پس از قطعیت دادنامه و قبل از صدور اجراییه

با سلام
بابت چند فقره چک علیه شخصی دادنامه قطعی داشتم که در جلسه اعسار گزارش اصلاحی صادر شد و روی رقمی کمتر از محکومٌ به قانونی، توافق نمودیم و محکوم علیه قبل از موعد مقرر بخشی از مبلغ را پرداخت کرد و شفاها قرار شد مابقی را بعدا بدهد که نداد... البته من برای همکاری و در راستای حل مشکل حساب جاری او تمام چکها را به او مسترد نمودم اما پرونده را مختومه نکردیم. حال که پس از مدتی اجراییه صادر و ابلاغ شده، مدعی شده که تسویه حساب کردیم و مابقی را بخشیده است، در صورتیکه چنین نبوده... آیا استرداد چکها پس از قطعیت دادنامه به معنی ختم دعوی است؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر مسترد کردید کارتان مشکل شده ولی برای گزارش اصلاحی درخواست اجراییه بده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله در صورت استرداد اصل لاشه
چک ها به صادرکننده چک ، پرونده مربوط به چک ها ، قابل اجرا نیست

شما باید درخواست اجرای سازش نامه و گزارش اصلاحی را نمایید و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

استرداد چک شرایط خاص خود را دارد و بین استرداد چک و استرداد لاشه چک باید بادی تفاوت گذاشت