مشاوره حقوقی رایگان - سند مالکیت

سلام من 8 سال پیش زمین روستایی در طرح هادی خریدم الان توش خونه درست کردم و کلیه امتیازات برق آب و گاز رو گرفتم الان میخوام خونه رو سند بزنم فقط یک قولنامه از فروشنده دارم قولنامه ای که فروشنده از صاحب اصلی ملک خریده رو ندارم و فروشنده بهم نمی ده و شورای روستا هم میگه باید اون قولنامه باشه که تایید مالکیت کنیم و به بنیاد مسکن معرفی کنیم ضمنا قبل از اینکه امتیازات رو بگیرم شورا تایید مالکیت کرده بود ولی الان واسه سند تایید نمی کنند چکار کنم

پاسخ ها :

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

چنانچه زمین دارای سند رسمی یاثبتی هست دادخواست الزام به انتقال سند رسمی دهید وچنانچه فاقد سند رسمی ست دادخواست تنفیذ قرارداد واثبات مالکیت تنظیم وپیگیری کنید