مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه اشتباه

امروز صب کدی برام اومد که رفتم دفتر پیشخوان ابلاغیمو گرفتم. از یه شهری ک تا حالا تو عمرم نرفتم برام ابلاغیه اومده ک سرقت مسلحانه کردین با اسم و کد ملی خودم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از سامانه ثنا قسمت پیگیری پرونده میتوانید از روند رسیدگی اطلاع کسب کنید و یا حضورا ب شعبه مربوطه مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

البته اگر ابلاغیه از سامانه عدل ایران و اس مس با شماره انگلیسی adliran است پیگیری کنید در غیر این صورت خیر

مینا احمدی

مینا احمدی :

شما از شهري ديگر شاكي خصوصي داريد منتظر ابلاغ از آن شعبه باشيد و بعد براي دفاع از خود در آنجا حاضر شده و يا وكيل بفزستيد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با شعبه تماس بگیرید ممکن است اشتباه شده باشد.
به هر حال اگر تلفنی پاسخگو نبودند یا باید حضورا پیگیری کنید یا منتظر بمانید تا پرونده به دادسرای شما ارسال شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضوری پيگير ماجرا شوید جای نگرانی نیست برای شما

امين  امينی زارع

جناب آقای امين امينی زارع :

به محل دادگاه مراجعه فرماييد
بر فرض مطرح شده احتمال غصب و جعل هويت شما
و سو استفاده از مشخصات سجلي شما وجود دارد

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
احتمال تشابه اسمی وجود داره ولی لازمه که پیگیری کنید ولایحه بفرستید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

براي دفاع از خود در آنجا حاضر شده و يا وكيل بفزستيد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام حضورا پیگیری کنید یا در آن شهر وکیل بگیرید