مشاوره حقوقی رایگان - رجوع از هبه

سلام. با توجه به مشکلاتی که با زنم داشتم بعد از کلی صحبت قرار شد حق طلاق حضانت فرزندان و یک خونه داشتم که دادم بهش به شرط موندن و ادامه زندگی ولی بیرون دفتر خانه راهشو کج کرد و زد زیر حرفش حالا من میتونم همه اینا رو برگردونم یا نه .. دفترخانه ای گفته شاهد میشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارسال اظهارنامه رجوع از هبه را اعلام کنید و سپس دادخواست بدهید

مینا احمدی

مینا احمدی :

بله رجوع از هبه امكانپذير است به شرطي كه خانم ملك را واگذار نكند

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام رجوع از هبه تا قبل انتقال ملک امکان پذیره ، ابتدا اظهارنامه بدین و سپس دادخواست رجوع از هبه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا خیر
فقط امکان رجوع از هبه خانه ، وجود خواهد داشت البته با شرایط خاصی

ولی اگر شما بتوانید در دادگاه اثبات نمایید که وکالت در طلاق معوض بوده و در مقابل بازگشت زوجه به خانه بوده است شاید امکان ابطال وکالت وجود داشته باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تحت شرایطی امکان پذیر است بسته به نوع انتقال و ...دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما