مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت چک موعد دار جهت خرید کالای معیوب با فاکتور

سلام. در تاریخ 1401/06/10 از مستاجر خودم خط تولید شوینده های بهداشتی خریداری و در قبال آن چک به تاریخ 1401/08/10 پرداخت نمودم در موقع خرید عنوان نمود که خط کاملا سالم میباشد که پس از جابجایی متاسفانه پس از دو ماه با توجه به تخصصی بودن خط متوجه شدیم خط کاملا معیوب و به هیچ عنوان قابل راه اندازی نیست . برای فروشنده اظهارنامه رسمی ارسال و عنوان نمودم به سبب معیوب بودن کالا عوضین باید در جای خود قرار گیرد و آماده تحویل کالا بوده و اقدام لازم را انجام دهید. میدانم باید دادخواست فسخ بدهم سئوال اینجاست آیا میتوان جهت برگشت چک و شکایت کیفری چک کار پیشگیرانه ای انجام داد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سیده سونیا هاشمی شیادهی

سیده سونیا هاشمی شیادهی :

سلام وقت بخیر
شما یک تامین دلیل نیز بدهید که کارشناس مشخص شود و بتوانید یک دلیل داشته باشید
و می‌توانید دادخواست بدهید و بدوا در دادخواست درخواست دستور موقت فوری نسبت به جلوگیری از تادیه وجه چک را نمایید و خسارت احتمالی به صندوق دادگاه واریز و در حساب جاری وجه را واریز کنید ولی از دادگاه دستور بگیرید جهت جلوگیری از پرداخت وجه تا زمان صدور حکم قطعی