مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت خسارت از کار افتادگی عابر پیاده در تصادف در خط ویژه

سلام وقت بخیر
من در مسیر خط ویژه با یک عابر تصادف کردم که ظاهرا هم برای عابر مشکلی پیش نیومده بود فقط ضرب خوردگی بود و اصرار من برای مراجعه به پزشک هم از طرف ایشان رد شد و اعلام کردند که حالشان خوب است و نیازی به مراجعه به مرکز درمانی نیست. اما عصر همان روز با من تماس گرفتند که درد زیادی دارند ایشان را به بیمارستان بردم و پس از معاینه و عکس برداری مشخص شد که شکستگی یا مشکل حادی وجود ندارد و فقط ضرب خوردگی است. هزینه های درمان را پرداخت کرده و مقداری پول هم به ایشان دادم . اما بازهم به بهانه از کارافتادگی از من طلب پول بیشتری می کنند.
سوال من این است که با توجه به تردد من در خط ویژه و عدم کروکی پلیس ،آیا میتوانم از بیمه خسارت درمانی برای از کار افتادگی بگیرم و روال کار چگونه می باشد؟
با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید تامسن دلیل شود تا شرایط ان کارشناسی گردد و میزان خسارات براورد شود سپس دادخواست مرتبط ارایه گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

با سلام
با توجه به تخلف شما در مسیر خط ویژه و تقصیر شما برای دریافت مبالغ از بیمه به مشکلاتی مواجه خواهید شد
و السلام

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اسلام در صورتی که شما مقصر باشید بیمه موظف است خسارت طرف مقابل را بپردازد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا باید شکایت صورت بگیرد تا توسط افسر راهنمایی کروکی تتظیم بشود و میزان تقصیر راننده و عابر
مشخص گردد و