مشاوره حقوقی رایگان - خریداری خانه های مسکن

درود بر شما ضمن خسته نباشید مشکلی برام پیش اومده خواستم ی مشاوره از شما بگیرم ، خدمت شما عارضم ک به تازگی خانه ای از واحد های مسکن مهر خریداری کردم فروشنده در مبایعه نامه ملزم به اینکه تمامی هزینه های واحد رو تسویه کند شسته رفته تحویل ما بده
حالا تعاونی با توجه به اینکه سال نودهشت فروشنده تسویه کامل نموده ولی الان سی میلیون تومان بابت هزینه هایی از ایشون مطالبه کرده و ایشون زیر بار نمیره میخوام ببینم تکلیف من جیه با توجه به اینکه هنوز نقل انتقالی صورت نگرفته چون تا تعاونی از ایشون یعنی فروشنده تصویه نگیره من رو بعنوان عضو جدید تعاونی بحساب نمیاره
و ایشون میفریان ما خودمون بریم محضر وکالت نقل و انتقال و به من بدن بدون در نظر گرفتن تعاونی
میشه از نظر قانونی راهنماییم کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متنی تخصصی تنظیم گردد زیر نظر یک وکیل مبرز دادگستری

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است با یک وکیل متخصص در امور قرارداد نویسی مشورت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست الزام به تنظیم سند و انجام تعهد دهید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید رسید تسویه حساب تعاونی در زمان انتقال سند وجود داشته باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست الزام به انجام تعهد و الزام به اخذ مفاصا حساب از تعاونی و الزام به انتقال سند رسمی را اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام شما می بایست دادخواست الزام به انجام تعهد به همراه الزام به اخذ مفاصا حساب دهید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام دادخواست الزام به تسلیم‌مبیع تقدیم‌نمایید