مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام وقت بخیر من از کسی شاکی بودم بعد شکایت کردیم و این حکم اومده
میخاستم ببینم جریمه و حبس ک اومده براش چقده؟

در خصوص اتهام آقایم.ح فرزند ی. متولد 1369 دائر بر ايراد صدمه بدنی بالاثر نسبت به
شاکی رديف اول و توهين و تهديد و قدرت نمايی با چاقو نسبت به هر د و شکات موضوع شکايت آقايان الف.الف ی
فرزند ر. و ع.الف فرزند الف. کيفرخواست صادره از دادسرای عمومی و انقلاب بهار اين دادگاه با
عنايت به بررسی اوراق و محتويات پرونده و شکايت شکات ، اظهارات مطلعين (شهود) ، گزارش مرجع انتظامی ،
فيلم دوربين مداربسته و خارج نويسی آن ، متن پيامک های ارسالی و اظهارات متهم در دادسرا و عدم حضور در دادگاه
جهت دفاع از اتهامات انتسابی که همگی موجب اقناع وجدان و تحقق بخش علم قاضی می باشد ،مستندا به مواد 2 ،12،10
مجازات قانون از 567 ، 211 ، 134 ماده ت و ب بند ، 86، 75، 70 ، 65 ، 64 ، 38 ، 28 ، 19 ،18 ، 14، 13،
اسالمی مصوب 1392 با اصلاحات بعدی و مواد 608، 617، 669 از قانون مجازات اسلامی بخش تعزيرات مصوب
1375 با اصلاحات بعدی و مصوبه مورخه 8-11-1399 هيئت وزيران در خصوص تعديل جزای نقدی ضمن احراز
بزه های معنونه با رعايت مقررات تعدد جرم و تخفيف مجازات با عنايت به جوان و متاهل بودن حكم به محكوميت متهم
به پرداخت صد و پنجاه و يک ميليون ریال (000،000،151 (جزای نقدی در حق صندوق دولت بابت بزه توهين وتبديل
مجازات تهديد و قدرت نمايی با چاقو به جزای نقدی از همان درجه حکم به محکوميت متهم به پرداخت صد و پنجاه و يک
ميليون ریال (000،000،151 (جزای نقدی در حق صندوق دولت بابت هر يک از بزه های مذکور و پرداخت 15000000
ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت بدل از46 روز حبس بابت ايراد صدمه بدنی بالاثر با قيد اينکه در صورت عجز
از پرداخت جزای نقدی مجازات حبس اجرا می گردد که فقط مجازات َاشد مندرج در دادنامه قابل اجراء می باشد صادر
و اعلام می نمايد . رای صادره غيابی بوده و ظرف مهلت 20 روز پس از ابلاغ واقعی قابل واخواهی در اين شعبه و
ظرف مهلت 20 روز پس از انقضای مهلت واخواهی قابل تجديد نظر در دادگاه محترم تجديد نظر استان همدان میباشد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود رای صادره غیابی است قابل واخواهی و تجدیدنظر خواهی است