مشاوره حقوقی رایگان - نفقه دختر ا زپدر

باسلام. دختری هستم 30ساله و مجرد تابه حال ازدواج نکردم. بیکارم و قصد دارم نفقه خودم را از پدر مطالبه کنم چون ایشان اعتیاد دارن و نصف حقوقشون فقط خرج مواد و سیگارشون میشه.. چون قبلا سرکار میرفتم و یک مقدار کم پول توی بانک پس انداز دارم ایا امکان داره مستقل محسوب بشم و نفقه تعلق نگیره به من؟

پاسخ ها :

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام تا زمان ازدواج نفقه فرزند دختر برعهده پدر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نفقه به شما تعلق می گیرد
می توانید دادخواست مطالبه نفقه تنظیم نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
پدر مکلف است تا زمان ازدواج دختر ، نفقه دختر را پرداخت نماید
و شما میتوانید دادخواست مطالبه نفقه را به طرفیت پدر اقامه نمایید

یک وکیل :

تا زمان انتقال (ازدواج) نفقه بر عهده ایشان است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دختر تا زمانی که مجرد است نفقه اش را باید پدر تادیه کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اسلام تا زمانی که دختر ازدواج نداشته است پدر می بایست نفقه ایشان را پرداخت کند پس نفقه تا زمان ازدواج به فرزند دختر تعلق میگیرد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر درآمد کافی داشته باشید تعلق نمی گیرد.
در صورت مطالبه نفقه معمولا از بانک استعلام نمی شود و اگر شاغل نباشید نفقه تعلق می گیرد.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام نفقه دختر تازمانی که ازدواج نماید بر عهده پدر می‌باشد دادخواست نفقه برعلیه ایشان مطرح نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

تا زمان ازدواج دختر ، نفقه دختر برعهده پدر است
از طریق دفاتر خدمات الکتونیک قضایی دادخواست مطالبه نفقه را
به طرفیت پدر مطرح و پیگیری نمایید.