مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص رابطه بعد از مدتی

سلام خسته نباشید. من در دوران طلاق هستم 2سال پیش شوهرم به اجبار با من چندین بار رابطه مقعدی داشتند و بعد من دچار مشکلات گوارشی و شقاق شدم دیگه انجام نداده. میخواستم ببینم بعد از گذشت2سال قابل تشخیص هست که از طریق رابطه من این مشکلات رو دچار شدم؟ میتونم شکایتی بابت این موضوع بکنم ازش؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر‌تکرار نشده با گذشت زمان دو ساله اثباتش آسان نیست.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر‌تکرار نشده با گذشت زمان دو ساله اثباتش آسان نیست.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله پزشک قانونی می تواند این مورد را تشخیص دهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در صورت شکایت ، به پزشکی قانونی معرفی خواهید شد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید شکایت کنید و درخواست معاینه از طریق پزشکی قانونی داشته باشید ولی متاسفانه با توجه به گذشت مدت زمان 2 سال و در صورت عدم تکرار این رفتار احتمال اینکه ادعای شما اثبات نشود وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت شرایطی امکان پذیر است با دلایلی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شد به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می توانید شکایت نماید قابل تشخیص می باشد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام اولابستگی به تعداد دفعات و میزان آسیب وارده به ناحیه مقعدتان وجود دارد تا داشتن رابطه مقعدی تان از طریق معاینه پزشک قابل تشخیص باشد
ثانیا با توجه به اینکه رابطه تون با همسرتون بوده و اصل بر رضایت شما در داشتن رابطه می باشد لذا امکان شکایت وجود ندارد