مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست طلاق به دلیل نداشتن رابطه

وقت بخیر
در دوره ی عقد قبل از گرفتن مراسم عروسی میشه دادخواست طلاق به دلیل نداشتن هیچ گونه رابطه اقدام کرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است
زوج هستیدیا زوجه؟

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام سوالتان مبهم است بستگی دارد که زوج امتناع از رابطه زناشویی کند یا زوجه؟؟؟؟

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام سوالتان مبهم است بستگی به این دارد که امتناع از رابطه زناشویی از طرف زوج باشد یا زوجه؟؟

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا بفرمایید زوج هستید یا زوجه و این عدم رابطه از نظر طرف کدام یک از طرفین بوده در کل موضوع شما نیاز به بررسی و گفتگو دارد میتوانید تماس بگیرید سوال تان کمی مبهم است

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،طلاق از سوی زوج ،ممکن است وطلاق از سوی زوجه با اثبات عسروحرج ممکن است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید تا موضوع شما مورد برسی قرار بگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زوجه هستید برای ثبت دا‌دخواست طلاق باید دلیل ارائه دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوال شما مبهم هست و منظور شما مشخص نیست