مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری اموال و دارایی ها به خیریه بعد از فوت

برای واگذاری اموال و دارایی به خیریه بعد از فوت، چه کار باید انجام داد؟ ممنون اگر توضیح دهید.
آیا باید اسم خیریه از قبل معلوم باشد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه هر شخصی می تواند یک سوم اموال خود را وصیت نماید و مازاد آن نیازمندی رضایت تمام وارثین است اگر شخصی قصد دارد اموال خود را وقف نماید می تواند قبل از خود این اقدام را کامل انجام دهد اما اختیار آن را تا زمان فوت خود داشته باشد آیا می توانید در این خصوص وکیل بگیرید تا تمام امور را شخص وکیل برای شما انجام دهد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قبل از فوت اموال و دارایی های خود را به خیریه ها صلح عمری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قصد دارید اموال شما بعد از فوت به خیریه برسد می توانید در زمان حیات به اداره اوقاف مراجعه کنید و وقفنامه تنظیم کنید که بعد از فوت طبق وقفنامه اموال به خیریه مشخص داده شود و اداره اوقاف طبق نظر شما عمل خواهد کرد و می توانید اگر قصد داشتید شخص مورد اعتمادی را نیز به عنوان متولی مشخص کنید که تحت نظارت اداره اوقاف اقدام کند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید انها را وقف کنید و یا میتوانید تا یک سوم اموال خود را به هر شخصی که میخواهید وصیت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما میتوانید اموال خود را وقف عام یا وقف خاص نمایید
و باید به اداره اوقاف مراجعه و
وقف نامه تنظیم نمایید

یا وصیت نامه تنظیم و در وصیت نامه با ذکر مشخصات کامل مال ، و تعیین وصی بر اموال ، تا 1/3 از تمام اموال ، را برای امور خیر ، وصیت نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به یکی از دفاتر اسناد رسمی جهت تنظیم وصیت نامه مراجعه کنید . می توانید نام موسسه خیریه را ذکر کنید یا بطور کلی برای فقرا یا ایتام و ...... وصیت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هم در قالب وقف عام و خاص می‌توان اقدام کرد با یک وکیل مشورت نمایید