مشاوره حقوقی رایگان - مشکل در رابطه با پاسیو

سلام. بنده یه واحدی رو مشارکت کردیم برای ساخت، الان که زمان تحویل رسیده سازنده میگه چون فقط واحد شما پاسیو داره باید نصف پول پاسیو رو به واحد بغلی بدید و چون من قبول نکردم میگه پس منم درب ورودی پاسیو که فقط از واحد بنده راه داره رو برمیدارم وفقط 2تا پنجره میزارم و شما هم قبل تحویل باید بیاید دفترخونه تعهد به همسایه ها بدید که نباید هیچ وقت برای پاسیو درب بزارید
همچین چیزی درست و قانونیه؟

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام سازنده و فروشنده باید طبق قرارداد و نقشه و پروانه شهرداری ملک را تحویل بدهد