مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند شش دانگ

مادرم به صورت عدم رضایت پدرم و در حالی که پدرم مریضی فراموشی داشته و در ای سی یو چند وقت بستری بوده به دلیل عدم هوشیاری و مریضی پارکینسون با هم دستی برادرم سند خانه پدری را به اسم مادرم زدن و الان پدرم فوت شدن متوجه شدیم چطور می تونیم سند رو باطل کنیم ایا شدنی هست
مدارکی که داریم پرونده پزشکی پدرم در بیمارستان که ثابت میکنه پدرم مریض بوده و قرص های فراموشی مصرف میکرده و شاهد داریم که همسایه و فامیل می تونند اعلام کنند که پدرم سال ها مریض بوده
سند سال 93 تنظیم شده و پدرم سال 1401 فوت شدن من و خواهرم چون دختر هستیم حق ما رو از ارث پدرم به این طریق نمی خواهند بدن‌ و ما الان هیچ چیزی نداریم که از پدرم ارث ببریم همه املاک و دارایی پدرم رو مادرم با کلک و نیرنگ به نام خودش زده چطور می تونیم به حق خودمون برسیم؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید ابتدا دادخواست اثبات حجر پدر را به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید
و شما باید مستندات و مدارک پزشکی پدر ، را به دادگاه
ارائه بدهید

و سپس دادخواست ابطال اسناد انتقالی و ابطال سند مالکیت را مطرح نمایید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید بتوانید حکم حجر پدر ررا در سال مربوطه که سند خورده اثبات کنید