مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند شش دانگ

خانمی هستم که شوهرم قبل از فوتش شش دانگ سند ماشین ایسوزو باری خود را به نامم زده برادر شوهرم که با ماشین کار میکرده اکنون مدعی دو دانگ از مالکیت شده من ده ماه پیش شکایت خیانت در امانت کردم و او هم شکایت ابطال سند کرده بعد از رفتن پرونده به کارشناسی برا مشخص شدن که پول ماشین از کجا آمده همچنان ماشین دست او هست و قاضی تازه بعد از ده ما نه رای داده نه چیزی آیا واقعا امکان دارد سند شش دانگ من باطل شود و حقم به برادر شوهرم برسد؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اظهارات شما ناقص می‌باشد باید پرونده در شعبه مطالعه شود

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
مدارک شما نیاز به بررسی دارد ، از مشاوره ی تلفنی استفاده کنید .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید درخواست دستور موقت می دادید تا خودرو بره پارکینگ

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله متاسفانه امکان پذیر می باشد
باید وکیل می گرفتید