مشاوره حقوقی رایگان - اخذ مجوز حمل کلت گازی

سلام وعرض احترام . قبلا پرسیده بودم برای کلت گازی ساچمه زن میشه مجوز گرفت یا خیر . بعضی از وکلای عزیز فرمودن اصلا امکان نداره و بعضی گفتن میشه اما شرایط داره . اگر میشه چه شرایطی داره و باید به کدوم ارگان مراجعه کرد برای اخذ مجوز؟
سپاس از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر
شامل حال شما نمی باشد
اخذ مجوز سلاح کمری دارای شرایط خاصی می باشد و مشمول عوام مردم و یا هر دانشجو و فارغ التحصیل رشته حقوق نمی شود