مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار گزارش اصلاحی

با سلام.
یک دستگاه خودرو چندین مرتبه دست بدست شده بعلت اینکه توسط مالک اصلی توقیف شده بود شخص ثالث بر علیه شخص مالک و شخص خریدار دوم طرح دعوی کرده در مرحله رسیدگی پرونده توافقی بین مالک و خریدار دوم انجام شده خریدار دوم طلبی مالک را به حساب دادگاه واریز کرده توافق ( گزارش اصلاحی شورای حل اختلاف بین طرفین ) و دادنامه که توسط شورا صادر شده توسط شخص ثالث پرونده امضا نشده.
مالک اصلی خودرو به علت اینکه تعهدات توافق چند ماه به تعویق افتاد و با صدور حکم اعسار مبلغ توافقی بصورت اقساطی پرداخت شد طرح دعوی مبنی بر ابطال گزارش اصلاحی و توافق نامه شورا و حکم شورا داد در نهایت در مرحله تجدید نظر قاضی به این دلیل که توافق نامه و گزارش اصلاحی و حکم شورا فاقد امضای شخص ثالث هست حکم قطعی به ابطال گزارش اصلاحی و حکم شورا داده آیا امکان داره که با توجه به اینکه مبلغ توافق شده کامل پرداخت شده تقاضای اعاده دادرسی داد یا اینکه دوباره در رابطه با پرونده طرح دعوی جدید داده بشه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک شما جهت برسی موضوع نیازمند توضیحات تکمیلی جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی است