مشاوره حقوقی رایگان - مغایر بودن سمت در قرارداد کار با لیست بیمه

با سلام. با توجه به جاری شدن طرح طبقه بندی مشاغل در سازمان ما، این سوال پیش می آید که آیا عناوین شغلی افراد که در این طرح بسیار گسترده و متفاوت می باشد در قرارداد کار مطابق این طرح باشد یا سمت های جاری در سازمان ما برای مثال مسئول امور اداری این شرکت در طرح طبقه بندی مشاغل شده است کاردان منابع انسانی 3 ( کاردان به این علت که مدرک ایشان مدرک غیر مرتبط می باشد کاردان شده اند!!!) حال باید سمت ایشان در قرارداد کار همان مسئول اداری باشد یا کاردان منابع انسانی 3؟
و آیا مغایر بودن سمت در قرارداد کار اشخاص با سمت آنها در بیمه مشکلی برای شخص و سازمان ایجاد میکند؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست در این خصوص از ارگان مربوطه سوال فرمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله در زمان بازنشستگی مشکل ایجاد خواهد شد

و شما باید از طریق هیات تشخیص اداره کار پیگیری نمایید