مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت کار با عنوان شغلی در لیست بیمه

سلام
بنده به عنوان پرسکار در یک شرکت مشغول به کار هستم ولی در بیمه عنوان شغلی من کارگر ساده رد میشود،باتوجه به این که پرسکاری جزء کارهای زیان آور میباشد میتوانم در موقع بازنشستگی طرح دعوی کنم از کارفرما
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید علیه کارفرما در اداره کار در این خصوص شکایت نمایید و نیز از طریق صندوق بیمه پرداز درخواست عنوان صحیح شغلی نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانیدبدهید که نتوانید حکم بگیرید و به ضرر شما باشد حال آن را درست رد کنید چرا به آینده موکول می‌کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار مرکز استان شکایت خود را پیگیری کنید

سيدفخرالدين  حسيني فيروز

جناب آقای سيدفخرالدين حسيني فيروز :

اثبات این موضوع در زمان بازنشستگی مشکل است و در صورت تمایل بهتر است از همین حالا اقدام نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره کار نسبت به شکایت علیه کارفرما اقدام نمائید.

رضا میرعرب

جناب آقای رضا میرعرب :

به اداره کار مراجعه و طرح دعوی نمایید ، هیات تشخیص و حل اختلاف رسیدگی خواهد نمود

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

از کارفرما طرح دعوی کنید وعنوان صحیح شغلتون از الان وارد بشه که زمان باز نشستگی به مشکل نخورید