مشاوره حقوقی رایگان - راهنمايی برای مطالبه خسارت ناشی از كلاهبرداری

سلام خسته نباشيد. من حدود يكسالونيم پيش يه وانت پيكان خريدم بعد تو تعويض پلاک متوجه شدم كه هم ماشين دوتيكه هستش هم اين كه اين شخصي كه به من فروخته صاحب ماشين نيست و كلاهبردار و بعد از شكايت راي دادگاه اومد و محكوم به دوسال حبس و هم بايد پول من رو بده هم به دادسرا همون مقدار جريمه بده بعد چون ماشين باري بوده من خريده بودم باهاش كار كنم ولي تا الان ماشين خواب بوده و من از كار افتادم الان تازه طرف اومده ميگه بيا پول بدم رضايت بده ميخواستم بدونم من الان ميتونم پول ماشين رو بروز بگيرم و اينكه من روز كاركردي كه باشين ميتونستم داشته باشمم از راه قاوني جدا از بحث توافق ميتونم بگيرم و اين كه حدودا چقد ميتونم براي كاركردم كه از كار افتادم بگيرم و منم وكيل گرفته بودم هزينه وكيل هم ميشه گرفت ممنون از راهنمايی تون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هر مبلغی که دلت میخواهد بگو و باید پرداخت کند تاشما رضایت بدهید وکیلت باید راهنمایی کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان مطالبه خسارت وجود دارد

و شما باید دادخواست مطالبه خسارت به علت عدم تعلق خدمات
و ممنوع بودن از کار کردن با حلب نظر کارشناس رسمی و مطالبه هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل و سایر هزینه ها را اقامه نمایید

و نتیجه خواهید گرفت