مشاوره حقوقی رایگان - رفتن از خانه و مستقل شدن

با سلام و عرض خسته نباشید. ضمن تشکر از همراهی شما. من دختری 31 ساله هستم که به دلیل جدایی پدر و مادرم و فوت مادرم با دوتا از عمه ها و پدرم زندگی میکنیم. بخوام شرایط زندگیم را به طور خلاصه بیان کنم اینه که پدرم و عمه هام اجازه ازدواج نمیدن. هرکسی هم خواستگاری میکنه از طرف خودشون میگن که من قصد ازدواج ندارم. هیچ چیز زندگیمو درست نمیتونم براش تصمیم گیری کنم حتی لباس خریدنم و حتی به دلایل وسواس و مشکلاتی که دارن حتی حمام کردنم هم دست خودم نیس. نه اجازه سفر رفتن دارم و نه اجازه میدن برم سر کار. در کل برای همه چی زندگی من دخالت میکنن. حتی غذا خوردنم. من به طور خلاصه پاره ای از مشکلاتم رو خدمت شما بیان کردم. و قصد دارم نامه ای بگذارم و از خونه برم. جا؛ مکان و شغل هم فراهمه. خواستم ببینم امکانش رو دارم؟؟ مشکل قانونی و شکایت نمیشه؟؟ دردسر ایجاد نمیشه؟؟ اگر بخوام روزی ازدواج کنم چطور ؟ چون واقعا با این شرایط نمیتونم زندگی کنم و حتی تضمینی هم‌نیس که سه تا آدم با رنج سنی 60 سال به بالا بخوان عقیدشونو عوض کنن. تحت هیچ شرایطی هم‌مشاور نمیان. حرف هیچکسم گوش نمیدن. ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای مستقل شدن مشکلی ندارید برای ازدواج هم می توانید از دادگاه اذن ازدواج بگیرید