مشاوره حقوقی رایگان - مشکل خانوادگی

سلام. من دختر 18 ساله ای هستم و با پدر و مادرم زندگی میکنم و واقعا باهاشون مشکل جدی دارم و شرایط جدا زندگی کردن هم ندارم میخواستم ببینم راهی هست من از خانواده ام جدا شم و کسی سرپرستی من را به عهده بگیرد؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما رشید هستید امکان استقلال وجدازندگی کردن را در صورت داشتن تمکن مالی دارید اما اگر تمکن مالی ندارید که نمی توانید جدا شوید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید 123

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اورژانس اجتماعی پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما در سنی نیستید که کسی سرپرستی شما را بر عهده بگیرد ولی می توانید کار کنید و کم کم مستقل شوید