مشاوره حقوقی رایگان - پدر نفقه نمی‌دهد. محدود می‌کند . کتک می‌زند.

سلام من دختر هستم 18 سال هستم بابام اجازه کار و بیرون رفتن بهم نمیده و محدودم می‌کنه . خودشم بهم پول نمیده لباس و کفش نمیخره واسم کتاب و لوازم تحریر نمیخره واسم . یه گوشی دارم خراب شده هم دوربینش هم سوکت و باتریش و بزور روشن نگهش میدارم ک اینو هم با پول فروش گوشواره هامو خریدم دیگه پول ندارم ببرم تعمیر یا گوشی جدید بگیرم . بیمار میشم پول نمیده به پزشک مراجعه کنم خودشم منو کتک زد یکماه کمردرد داشتم مامانم میگه عیبه از بابات شکایت کنی ولی دیگه تحمل ندارم . این زندگی قابل تحمل نیست نه اجازه تحصیل نه اجازه کار دارم و همش زندونی ام و شکنجه میشم و نفقه نمی‌دهد . چیکار میشه کرد ؟ اگه شکایت کنم بخاطر اینکه خرج منو نمیده و محدود می‌کنه نتیجه داره؟ مجازاتش چیه؟
ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید دادخواست مطالبه نفقه دهید. ضمنا توصیه میشود با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 123

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام میتوانید جهت نفقه شکایت کنید و جهت ضرب و جرح هم اگر باشه شکایت کنید و یا با اورژانس اجتماعی به شماره 123 تماس بگیرید و درخواست کمک کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید
و چون 18 ساله هستید مستقلا می توانید برای نفقه تان اقدام کنید و یا زندگی مستقل داشته باشید