مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله زمین

سلام وقتتون بخیر
پدربزرگم 76 سالشه و مشکل شنوایی داره و سواد نداره، تعداد زیادی زمین داره سمت آذربایجان که نزدیک به چهل ساله که اجاره داده همین چند روز پیش طرفی که زمینارو بهش اجاره داده بوده با حیله و فریب دادن پدر بزرگ من و یکی از خواهراش ازشون امضا میگیره و املاک 4 میلیاردی رو 500 تومن میخره 60 درصد مبلغم چک میده برای دوسال بعد الان که ایشون پشیمونه و میگه که فریب خورده ما از چه روشی میتونیم اقدام کنیم (پدربزرگم دو تا خواهر داره یکیش فوت شده ولی فرزندانش هستن)
ممنون از شما.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
قراردادتون باید بررسی بشه براحتی ممکن نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است با یک وکیل متخصص در امور مذبور مشورت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانید به استناد غبن در معامله قرارداد را فسخ کنید ولی باید به فوریت انجام دهید....