مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام
من 6 ماه بعد از عقد با همسرم مشکل پیدا کردیم. هنوز زندگی مشترک رو شروع نکردیم و رابطه ای هم صورت نگرفته یعنی زوجه دوشیزه هستن
و الان از طریق ثبت درخواست مهریه کرده. من حقوق بگیر دولت هستم ایا از حقوقم کسر میشه؟ وضعیت سکه ای که مهریه شه چجوریه
114 سکه مهریه خانوم هست.
درخواست مهریه با درخواست طلاق جدا هست ؟
ایا هم سکه باید بدم هم از فیش حقوقیم کسورات انجام بشه؟
ممنون از وکلای محترم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نصف مهریه به ایشان تعلق می گیرد و در صورت عدم داشتن اموال به نام شما می بایست از طریق دادگاه حاضر شود و شما می توانید اعسار بدهید در خصوص سایر موارد نیاز به گفته  است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
علاوه بر پرداخت سکه بطور اقساط یک چهارم حقوق شما نیز قابل توقیف است .
برای طلاق دادخواست مجزا باید مطرح شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله از حقوق شما کسر می شود
درخواست طلاق جداگانه است
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر درخواست مشاوره نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مالی دارید معرفی کنید در غیر این صورت زوجه میتوتند تا یک‌چهارم حقوق تان را ماهانه کسر کند .

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
فقط یک چهارم از حقوقت کسر میشه
مهریه ارتباطی به طلاق نداره

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛

از حقوق شما کسر می شود
درخواست طلاق جداگانه است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
درخواست مهریه ارتباطی به طلاق ندارد و با این شرایط زوجه فقط می تواند مهریه و نفقه خود را مطالبه کند و نمی تواند بدون رضایت شما طلاق بگیرد.
مهریه یا از حقوق کسر می شود و یا اینکه تقسیط می شود و به صورت اقساطی پرداخت می شود.
اگر زوجه قصد داشت مهریه را از طریق دادگاه مطالبه کند می توانید بعد از صدور حکم قطعی و ابلاغ اجرائیه دادخواست اعسار بدهید و به صورت اقساطی پرداخت کنید.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام
بله امکان کسر از حقوق وجود دارد
بله دادخواست طلاق جدای از مهریه هست