مشاوره حقوقی رایگان - عدم امکان کار بر اثر بیماری چشم

بنده دختر 42 ساله و مجردم دو سال پیش پدرم فوت کردن بنده در اثر گریه فراوان چشمام آسیب دید سه ماه بسته شد در پی دوا و درمان موقت باز شد و یکسال با سختی کار کردم در طی یکسال همچنان این بیماری گاهی سراغم میومد ولی من ادامه کار دادم چون کمک خرج مادر 76 ساله ام هستم الان شش ماه پیش منو بخاطر شرایط اقتصادی از شرکت بیرون کردن بنده بعد از آن زمان دوباره شش ماهه هست چشمام بسته شده و زیر چشمی فقط میبینم و کارهای شخصیم انجام میدم بماند تو این شیش ماه اندازه موهای سرم پزشک مغز و اعصاب و روانپزشک و چشم پزشک رفتم نتونستن علت رو بفهمن من شیش ماهه بیکارم مادر پیرم با سختی خرج زندگیمونو داره انجام میده سوالم اینه آیا از طریق بیمه میشه کاری کرد که ی کمک خرجی برا مادرم باشه خودمم خرج دوا درمان زیاده بخدا ضمنا پنج شیش سال پیش از بیمه بیکاریم استفاده کردم شما رو بخدا برای رضای خدا راهنماییم کنید بخدا شرایط خیلی سخته دلم برا مادرم میسوزه خیلی غصه منو شرایط حالمونو میخوره

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق سازمان بهزیستی پیگیری نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مستندات واخذ توضیحات از جوانب مختلف می باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتری دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق بهزیستی پیگیری نمایید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام ابتدا از بیمه بیکاری استفاده نمایید و سپس با تکمیل سوابق بیمه تا 10 سال و رسیدن به 50 سال میتوانید بازنشسته شویدهمچنین میتوانید از حمایت سازمان های حمایتی استفاده نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فورا زنگ بزنید به 123 اورژانس اجتماعی و از بهزیستی کمک بخواهید اگر کمک نکردند با مادرتان وگواهی فوت پدرتان حضوری برید بهزیستی و کمیته امداد امام و امام جمعه شهرتون ضمنا برای بیمه بیکاری باید تا یک ماه بعد از اخراجتان اقدام می کردید. اگر 10 سال سابقه بیمه پردازی یا حتی کمتر دارید به اداره تامین اجتماعی مراجعه کنید تا به پزشک خودشون معرفی کنند و حقوق از کار افتادگی برای شما برقرار کنند