مشاوره حقوقی رایگان - توهین عکاس

درود بر شما
متاسفانه سال 97 عکاسی واقع در تهران با اینجانب برخورد بسیار تند و زننده ای داشتند به نحوی که هر دفعه از آن محله تردد میکنم حالت بسیار بدی را پیدا میکنم حال با توجه به این که چند سال از این واقعه تلخ گذشته؛ آیا امکان طرح دعوا برای الزام به عذرخواهی وجود دارد؟ با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر مشمول مرور زمان شده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مطلقا
حتی اگر جرمی محقق شده باشد مشمول مرور زمان شده است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر مشمول مرور زمان شده است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر برای جرایم تعزیری یک سال از تاریخ اطلاع می توانید شکایت کنید.

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام طبق انچه مورد سوال است مشمول مرور زمان شده

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام باتوجه به تعزیری بودن جرم مشمول مرور زمان شده