مشاوره حقوقی رایگان - اجاره نشینی

با سلام
بنده یک واحد آپارتمان اجاره کردم ولی بعد از یک ماه مشخص شده که این آپارتمان دو نفر صاحب داره صاحب دومش گفته یا باید نصف پول رهن رو به من بدین یا خونه رو خالی کنین(یا من هم خونه رو اجاره میدم دوتاخانواده توی واحد ساکن بشن)صاحب خونه ی ما که پول رهنمون دستشه گفته پولتونو میدم خونه رو عوض کنین ولی هنوز خبری نشده و درست پاسخگو نیست تکلیف ما چیه؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید دادخواست مطالبه وجه تنظیم نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما در برابر کسی که با وی قرارداد دارید مسئولیت دارید نه دیگری

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان فروش مال غیر میتوان طرح شکایت کرد یعنی فروش منفعت غیر
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است توافقی مشکل را برطرف کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بدوا به صاحبخانه اظهارنامه ارسال کنید و اگر توجه نکرد می توانید شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تحت عنوان انتقال مال غیر از موجر شکایت کنید