مشاوره حقوقی رایگان - ملک 3دانگ سند ثبتی. تصرف عدوانی

باسلام و خسته نباشد. بنده در یک کارواش شریک هستم. طبق سند رسمی شریکم بدون رضایت بنده و حتی در جریان گذاشتن من کارواش در سال 99 به اجاره داده. به مدت سه سال و ماهی 10میلیون اجاره و 100میلیون رهن. من هیچ وجهی دریافت نکرده ام. و مستاجر کارواش و به سنگ فروشی تبدیل نموده. وسایل و اشیا کارواش که بالای 200میلیون قیمت داره. چیزی از وسایل نمانده. من جهت سرکشی به کارواش رفته که از ورود بنده به دستور شریکم جلوگیری کرده و زنگ زدن پلیس 110. شریکم به اتهام تصرف عدوانی. ممانعت از حق. خیانت درآمدند شکایت کرده که دادگاه بدوی و تجدید نظر حکم به رد دعوی صادر کرده.. شریکم در سال 92 نیز با جعل امضای بنده اقدام به اجاره دادن کارواش نموده. و در پی اختلاف حساب با مستاجر کارواش مورد ریخت و پاش ودزدی که باعث تعطیلی شده. تاسال 99؟ سوال بنده از شما بزرگوران؟میتوانم به چه اتهامی از شریکم شکایت کنم. تکلیف وسایل و اشیا که درسال 99 در کارواش نمونده چیه.از سال 92 کارواش در پی اختلاف حساب و به علت دزدی تعطیل شده . می توانم درخواست خسارات وسایل و کارکرد روزانه کارواش از دادگاه بکنم. در این مورد شکایت کیفری یا حقوقی زودتر به نتیجه می رسم. با کمال ادب و احترام

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام ، شکایت کیفری باید به موقع انجام شود با این حال هم میتونید شکایت خیانت در امانت و ممانعت از حق بدهید و هم دادخواست ، خلع ید و اجرت المثل ایام تصرف و خسارت وسایل کارواش و ....، البته بهتر است مدارکت را قبلا به یک وکیل بدهید مطالعه کند.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.کیفری تحت عنوان خیانت وممانعت از حق شکایت نمایید.جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق مشاور تلفنی سامانه در ارتباط باشید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،می توانید شکایت خیانت در امانت و ممانعت از حق ارائه دهید.
تماس بگیرید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

شکایت خیانت در امانت کنید جهت راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانید شکایت خیانت در امانت و ممانعت از حق ارائه دهید. تماس بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوان شکایت خود را به نحو صحیح و قانونی مطرح نمایید