مشاوره حقوقی رایگان - اجاره ملک با وکالت

سلام. بنده به تازگی ملکی را از پدری که از دخترش وکالت فروش و اجاره دارد رهن و اجاره کردم آیا باید پول اجاره را به حساب دختر فرد که مالک است بریزم یا پدر او که وکالت دارد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام باید وکالت ایشان مورد بررسی قرار گیرد اگر ایشان حق اخذ مبلغ را داشتند می توانید یک نسخه از وکالت نامه را ضمیمه برگه اجاره کنید و به حساب ایران واریز کنیم

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام اگر در حدود و اختیارات وکالتنامه حق اخذ وجه وجود داشته باشد میتوانید به ایشان واریز کنید در غیر اینصورت باید به حساب مالک (موکل) واریز شود

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
با توجه به اصل اذن در شی اذن در لوازم آن است
در صورتی ک پدر ایشان وکالت در اجاره و دریافت اجاره بها را دارند ب حساب ایشان. ضمن انکه اصولا کسی ک مالی را اجاره میدهد حق دریافت اجاره بها را دارد مگر در صورت تصریح خلاف واقع

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

اگر داخل وکالتنامه وکالت در اخذ اجاره بها دارند مشکلی نیست و الا باید به حساب مالک واریز کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با اجازه مالک به حساب وکیل بریزید. در غیر این صورت به حساب خود شخص

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر در وکالت نامه وکیل حق اخذ
وجه را داشته باشد شما میتوانید مبلغ رهن را به حساب وکیل واریز نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر پدرش در وکالتنامه وکالت در اخذ وجوه نیز دارد به حساب ایشان هم می توانید واریزکنید. در غیر اینصورت ، خیر.
یک نسخه از وکالت نامه را دریافت و مطالعه کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به اختیارات وکیل مندرج در متن وکالت نامه دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا وکیل در صورتیکه اذن دریافت وجه را نیز داشته باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در وکالت‌نامه وکیل اختیار اخذ وجه داشته باشد می توانید طبق وکالت‌نامه به حساب پدر واریز کنید
در صورتی که چنین اختیاری در وکالت‌نامه قید نشده باشد باید به حساب دختر واریز کنید.

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام در مورد وکالت باید اخذ مبلغ رهن و اجاره قید شده باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به وکالت‌نامه دارد مطالعه کنید ببینید وکالت در اخذ مبلغ را هم به پدر واگذار کردند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید دید اجازه قبض مال الاجاره به دختر داده شده است یا خیر بستگی به مفاد وکالتنامه دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی دارد در قرارداد چگونه مقرر شده باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورتیکه در وکالت اختیار اخذ اجاره بها ذکر شده باشد به پدر واریز نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

بستگی به اصل اذن در وکالتنامه فی مابین دارد
در صورتی ک پدر ایشان وکالت در اجاره و دریافت اجاره بها را دارند ب حساب ایشان واریز گردد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به مفاد وکالت‌نامه و حدود اختیارات وکیل دارد