مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت تهمت سرقت

سلام وقتتون بخیر
بنده در شرکتی کار میکردم و از اول فروردین ماه تا مردادماه هیچ پرداختی به من نداشتند ، بنده 5 ماه هم تحمل کردم و به کارم ادامه دادم و بالاخره از مجموعه جدا شدم .
جدای از حق و حقوق ، من الان دنبال اعاده حیثیت خودم هستم چون مدیر اون شرکت به یکی از همکارا گفته من نمیتونم حساب شما و پرداخت کنم چون این خانم 40 میلیون از حساب شرکت به حساب خودش جابجا کرده درصورتیکه اصلا صحت ندارد و ایشون مدرکی ندارند .
میخواستم بدونم من میتونم شکایت کنم و اعاده حیثیت کنم و خواستار ارائه مدرک بانکی از ایشون باشم؟؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر در پرونده سرقت رای برایت شما صادر شده میتوانید تحت عنوان افترا شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت صدور حکم برائت یا منع تعقیب می توانید با عنوان تهمت و افترا شکایت کنید.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام .ابتدائا در اولین فرصت از طریق اداره کار حقوق خود را مطالبه نمایید .
در مورد بخش دوم سوال نیز بله شما میتوانید از ایشان شکایت نمایید .

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بعنوان افترا قابل شکایت است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توانید به عنوان افترا و اعاده حیثیت از ایشان شکایت کنید ولی باید ادله اثباتی داشته باشید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای اقامه دعوا افترا شما باید دلیل داشته باشید یا با شهادت شهود ادعای خود را اثبات نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر دلایل قانونی محکم برای افترا دارید میتوانید اقدام کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله امکان طرح شکایت افترا وجود دارد البته نیاز به دلیل محکمه پسند دارید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

بله در صورت صدور و قطعیت حکم برائت می توانید تحت عنوان افترا شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام تحت عنوان افترا میتوان شکایت کیفری نمود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان افترا قابل تعقیب اند نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی موضوع از جوانب مختلف قابل بررسی می باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید پیگیری نمایید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید