مشاوره حقوقی رایگان - آدم ربایی

سلام ،وقت خوش
خانم 41 ساله هستم صبح که به محل کار میرفتم سوار ماشینی شدم که وسط راه از مسیر اصلی خارج شد و به سمت بیابونی حرکت کرد وقتی من گفتم مسیرم از این سمت نیست به من گفت ساکت باش سرو صدا نکن و سرعت بیشتر کرد ، من باز گفتم نگه دار پیاده میشم و در ماشین باز کردم با شوکر به گردنم زد و با دست دیگش شالم رو دور گردنم محکم گرفت ،من تونستم شوکر ازش بگیرم که به من میگفت بی پدر شوکر منو میگیری و با شال داشت خفه ام میکرد و به جای شوکر ی چاقوی کوچک دراورد و فقط تهدید میکرد ، نمیدونم چی شد شال شل شد من خودمو به بیرون پرتاب کردم که به شدت زانوی پام اسیب دید، بلافاصله به بالای سرم امد و با الفاظ رکیک منو خطاب میکرد و همش سعی میکرد دوباره منو سوار کنه ،لباس منو کند و پاره کرد ، من هم فقط التماس میکردم اقا تو رو خدا من مادر 2 بچه هستم و با تمام توانم کمک میخواستم که چند نفر صدای مرا شنیدن و داد زدن ولش کن اون مرد سوار ماشین شد رفت ، مردم از ماشینش عکس گرفته بودن ، من به بیمارستان و پزشک قانونی رفتم ، این اقا 18 روز بعد ماشینشو فروخت و متواری شد بعد از 2 ماه گرفتنش، اول میگفت شوکر نبوده چراغ قوه بوده بعد اعتراف کرد اما چاقو رو گردن نمیگیره
الان من چند جراحت حارصه دارم کبودی صورت و گردن ،2 رباط جانبی و عضله ی پشت پام پیچخوردگی داره که 33 روز از مچ تا ران تو گچ بودم ،پارگی کامل رباط صلیبی قدامی زانوی چپ دارم که نوبت عمل بهم دادن ،قبل از عمل چون پام تو گچ بوده 10 جلسه فیزیوتراپی که جلسه ای 180 تومن شده داشتم،و 6 ماه طول درمان
الان من بیکار شدم ، تو زندگیم ترس افتاده ، بچه هام جرات نمیکنن بیرون برن، هزینه ی عملم 50 میلیون شده به جز هزینه ی بیمارستان ویزیت و غیره
الان این اقا به زندان افتاد تا پایان طول درمان من
من سوالم اینه آیا با سند آزاد میشه ، چون پدرش تو دادسرا سند اورده بود، این اقا سابقه ی سرقتم داره. کسی برای رضایت گرفتن جلو نمیاد
حکمش چی میشه و من خسارتم ، بیکاریم ، دیه ام رو چگونه باید بگیرم؟
الان من هم مالی ، جانی ، روحی صدمه دیدم چه کار باید بکنم؟
ممنون میشم راهنمایی بکنین

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.اینکه باسند ازاد شود یانه بستگی به قرارتامین ککیفری بازپرس پرونده داارد.اگر اتهام نسبت به وی محرز شود دیه خودرا به انضمام خسارات دادرسی دریافت می کنید .مجازات تهدیدباسلاح سرد .ضرب وجرح و...حبس وشلاق است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بستگی به قرارتامین کیفری بازپرس دارد-مجازات حبس وشلاق وپرداخت دیه است -

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و اظهار تاسف از اين رفتار زشت و بي شرمانه كه منافي شرافت انساني مجرم است
حبس و شلاق و تعلق خسارات و ديه دارد كه بايد حسب مورد و با دقت مطابق كيفرخواست و مدارك شما را ببينم يا مشاوره گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دیه شما باید پرداخت گردد و قاضی طبق نظر پزشکی قانونی میزان دیه را تعیین خواهد کرد

و شما میتوانید دادخواست مطالبه هزینه های درمان زاید بر دیه را مطرح نمایید

و ایشان مجازات حبس سنگین و پرداخت دیه خواهد داشت

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام میتوانید همه هزینه های درمانی تان را بگیرید و همچنین دیه تایید شده توسط پزشکی قانونی را
از طرفی به جهت آدرم ربایی و استفاده از سلاح محکومیت حبس نیز خواهد داشت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تمام هزینه های درمان و دیه شما قابل مطالبه است
مجرم مجازات سنگینی در پی خواهد داشت